GRAFIČKI DIZAJN

GRAFIČKI DIZAJN

Profesionalna rješenja za tisak publikacija i prezentaciju proizvoda

Profesionalna rješenja za tisak publikacija i prezentaciju proizvoda

DEFINIRANJE PROIZVODA

Na prvom sastanku ćemo detaljno saslušati Vaše ideje i želje. Dizajn, grafička priprema i tisak publikacija su vrlo komplesne djelatnosti i ukoliko ne znamo točan cilj kojemu težimo teško ćemo stvoriti fantastičan novi proizvod. Bilo da se radi samo o brošuri ili vrhunskom novom časopisu, ključno je znati kome se obraćamo i koju poruku želimo prenijeti svom čitatelju.

PRIJEDLOG RJEŠENJA

Nakon što odaberemo pravi proizvod prezentirati ćemo Vam njegov dizajn. Današnje mogućnosti tiska su gotovo neograničene. Specijalni papiri, 3D efekti, mirisne boje, reljefni tisak... samo su neka od čuda koja ćemo Vam predstaviti. Naša paleta od preko 300 vrsta papira očarati će Vas svojom raznolikošću. Kod odabira papira detaljno ćemo Vam objasniti njegovu strukturu a zatim ćete taj isti papir osjetiti pod prstima i pomirisati ga.

IZRADA I TISAK

Prilikom izrade grafičke pripreme svaku stranicu ćemo Vam dostaviti na provjeru i potvrdu kvalitete. Tisak odrađujemo brzo a naši partneri koriste najkvalitetnije offset strojeve u regiji. Iako su greške i tipfeleri sastavni dio tiska mi ih učestalim provjerama svodimo na najnižu moguću razinu. Potrebna Vam je dostava tiskanih materijala? Nema problema, direktno iz tiskare svježe otisnute publikacije putuju na adresu koju Vi odaberete.
tisak

U izradi grafičke pripreme i dizajna koristimo najmodernije softverske pakete. Pratimo najnovije trendove u grafičkom dizajnu i svaki projekt za nas je izazov. Čak i “obična brošura” mora biti uređena sa stilom jer je kvalitetno vizualno rješenje sastavni dio marketinga koji prodaje proizvod.

Prezentacija stilova tiska i dizajna Vaše publikacije kao i direktan odabir papira koji možete opipati i čuti priču od čega je proizveden definitivno će pomoći da bolje razumijete proces izrade Vaše publikacije a samim time bolje ćete razumjeti i svoje kupce jer već u fazi nastanka proizvoda znate na koji način sve nastaje, uključeni ste u cjelokupan proces i razumijete zašto je dizajn složen baš ovako kako ga vidite.

ZA VAS MOŽEMO IZRADITI:
  • Dizajn i priprema brošura
  • Dizajn i priprema kataloga
  • Dizajn i priprema časopisa
  • Dizajn i priprema knjiga
  • Publikacije na specijalnim papirima
  • Specijalne tehnike printa i komunikacije s čitateljima
USLUGE KOJE PRATE DIZAJN
  • Odabir preko 300 vrsta papira
  • Tisak, offset i digitalni
  • Tisak specijalnih efekata na papiru
  • Omoti i ambalaža
NEKI OD NAŠIH PROIZVODA:
PALDAR-WEB-LOGO

3. Pile 10, Zagreb
tel: 095/3818844
mail: info@paldar.eu