Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Kvalitetno izveden grafički dizajn jedan je od ključnih elemenata zahvaljujući kojemu će kupci donijeti odluku o kupovini ili će imati pozitivan stav i želju za kupovinom.

Kvalitetno složeni vizualni elementi i boje moraju odražavati stav kompanije koja stoji iza njih. Moraju prezentirati njen karakter, snagu, unikatnost na tržištu i želju da se klijente koji koriste proizvode učini unikatnima.

Iako oblikovanje formi zahtijeva kreativnost i poznavanje stilova dvije su bitne značajke koje čine grafički dizajn različitim od umjetnosti i primijenjenih umjetnosti:

  • poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici
  • dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi.

Grafički dizajn će Vam pomoći u stvaranju imidža tvrtke. Ujednačavanjem vizuala poslovnih papira te prilagodbom promotivnih materijala tome stilu dajete do znanja da u svojoj kompaniji vodite računa o sitnim detaljima. A sve to su elementi koji utječu na stvaranje brenda.

 

Grafičke usluge koje Vam možemo ponuditi:

  1. Dizajn logotipa s knjigom standarda
  2. Dizajn kompletnog korporativnog vizuala
  3. Dizajn promotivnih materijala
  4. Grafička priprema časopisa i brošura
  5. Dizajn naslovnica knjiga