Uvjeti kupnje

Robu isporučujemo samo na području RH!

Kupac

Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje u web trgovini Paldar j. d.o.o.

Prodavatelj / Posrednik u trgovini*/Izvršitelj usluga

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je PALDAR j.d.o.o. za računalne djelatnosti
Pile III. 10, 10000 Zagreb, OIB: 21660213270

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem i korištenjem PALDAR Web trgovine prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Cijene

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, s uključenim pdv-om.

Kupovina 

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

Način plaćanja

Odabrani artikli i usluge plaćaju se isključivo unaprijed uplatom na naš žiro račun.

Otkazivanje narudžbe

Narudžbu je moguće otkazati 24 nakon njene izrade.

Reklamacije i povrat robe

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Paldar j.d.o.o. omogućuje svim kupcima da svoje prigovore uputi putem pošte na adresu Paldar j.d.o.o. Pile III, 10, Zagreb, 10000, odnosno putem elektroničke pošte na adresu info@svijetkulture.com , te će Paldar j.d.o.o. obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Privatnost podataka

U ime Paldar j.d.o.o. Web trgovine obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Paldar j. d.o.o. trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete kupnje i korištenja stranica i da se s njima slaže.